Avda Alquería Moret 41, Picanya (Valencia) 961295400 info@picanyaempresas.org  

Noticias

02/11/20

Por cada ocho compras, recoges un vale de 15€ de regalo.

  El comerç associat de Picanya et regala 15€ per cada 8 compres!  

PASSAPORT DE COMPRES

Bases de participació

1.- Organismes promotors: Aquesta és una Campanya conjunta entre l’Ajuntament de Picanya i l’Associació Empresarial de Picanya, en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball.

2.- Cóm participar: Les persones que completen un passaport amb vuit segells de vuit establiments diferents d’entre els participants a la campanya, tenen opció a premi. S’obté el segell al realitzar una compra. El passaport s’aconsegueix als mateixos comerços participants a la campanya.

3.- On segellar el passaport: Els establiments on es pot segellar el passaport són els associats a l’Associació Empresarial de Picanya -AEPI- a data d’octubre de 2020 i que figuren al llistat de la publicitat de la campanya.

4.- Premis: Els primers 50 passaports complets correctament, reben un premi directe per valor de 15€ a descomptar a la propera compra als comerços associats, en forma de val-descompte. L’import total dels premis de la campanya serà de fins a 750,00€ aportats per AEPI. En cap cas, el premi serà bescanviat per diners en efectiu.

5.- Cóm obtidre el premi: Per a bescanviar el passaport segellat, cal passar, de dilluns a divendres en horari comercial, per Imprempta Picanya, S.L., (Plaça d’España, 3), demanant per Ricardo Rubio, Secretari d’AEPI. La relació de persones guanyadores es troba exposada a Imprempta Picanya.

6.- Calendari: Aquesta promoció és vàlida fins al 31 de desembre de 2020 o fins esgotar els premis disponibles. Els comerços que disposen de vals-descompte de 15€ d’aquesta campanya, disposen de fins al 31 de gener de 2021 per a lliurar-los al Secretari d’AEPI i ser reemborsats. L’organització es reserva el dret d’esmenar les condicions de la promoció si fos necessari.